Hun har gennemgået 20 operationer for det perfekte udseende, men vent til du ser før-billederne

En venezuelansk fotomodel har vakt opsigt med en udtalelse om, at alle kvinder bør følge i hendes fodspor, hvis de ønsker at opnå et smukt udseende.

Det kræver dog en solid pengepung og utallige timer på operationsbordet, hvis man vil forsøge at gøre Aleira Avendaño kunsten efter og opnå det, som hun kalder 'det perfekte udseende'.

Den 26-årige kvinde har gået med et stramt korset i syv år for at få en mildest talt opsigtvækkende talje, mens hun har gennemgået over 20 kirurgiske indgreb – heraf fire brystforstørrende operationer.

To gange har kirurgerne ændret ved Aleira Avendaños næse, og den sydamerikanske kvinde har sågar fået gastrisk bypass operation i bestræbelserne på at fremstå slank og flot.

Nu kan hun prale af enorme bryster og ikke mindst en fyldig numse, der vil få både Beyoncé og Jennifer Lopez til at ryste i bukserne.

Selv nyder Aleira Avendaños godt af opmærksomheden, der blandt andet har sikret hende spalteplads og frække fotografier i den mexicanske udgave af Playboy, og hun har rejst helt til Japan for at fremvise de markante attributter.

Panden har hun fået løftet, ballerne er fyldte med implantater, og proteser er sat ind som erstatning for de af kvindens egne tænder, der åbenbart ikke var fine nok til at blive i munden med de konstruerede læber om.

- Det hele er gjort i skønhedens navn, siger Aleira Avendaños og fortsætter:

- Jeg ønsker at være kendt som den mest sexede kvinde på Jorden.

Hun fik foretaget den første skønhedsoperation, da hun var 19 år gammel, hvilket faktisk er ret usædvanligt i Venezuela, hvor 'større bryster' er en populær gave at give til 15-årige piger.

Ifølge Daily Mail får over halvdelen af venezuelanske kvinder i alderen 18 til 35 år foretaget brystoperationer, mens 20 procent får injektioner i ballerne.

- Kun de stærkeste og smukkeste kvinder er villige til at gå under kniven i jagten på perfektion, forklarer Aleira Avendaños.

I syv år gik hun nærmest uafbrudt med et victoriansk korset om livet, hvilket 'gav pote' og resulterede i den talje, der har gjort Aleira Avendaño til en kendis i hjemlandet.

- Jeg hadede det i starten, men jeg elsker det, det gjorde ved mit udseende, siger Aleira Avendaños.

Der var dog en dum bagside ved at bære det stramme korset, da det førte til flere skader på kvindens ribben, og derfor advarer flere eksperter om denne metode.

Læs også: Læge beskyldes for at bedøve patient med morfin og sprøjte sin sæd ud over hendes ansigt

Dét giver Aleira Avendaño dog ikke meget for. 

-Timeglas-kroppen er billedet på den perfekte kvinde, siger hun.

De utallige indgreb og fysiske justeringer har ændret Aleira Avendaños ydre i sådan en grad, at det kan være svært at forstå, at dette er den samme kvinde:

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip