Hun havde gået med hovedpine i to dage: På hospitalet blev de rædselsslagne, da de trak dette ud af hendes øre

Britiske Victoria Price havde i to dage haft slemme smerter i øret samt en voldsom hovedpine, og derfor gik hun tilsidst til læge.

Her blev man dog skrækslagne, da de fandt ud af, hvad hun havde gået rundt med i øret. Det skriver The Mirror.

Et par dage forinden havde Victoria Price været ved havet og svømmet ved Newton Beach i det sydlige Wales.

Ikke længe efter hun var kommet hjem, begyndte hun dog at mærke en frygtelig ubehag, der startede som en smerte i øret.

- Da jeg var kommet hjem fra stranden, gik jeg i bad, men da jeg var færdig, mærkede jeg en smerte i mit øre, der var ubeskrivelig, forklarer den stakkels kvinde.

I første omgang troede Victoria, at hun måske havde fået en infektion i øret, men det skulle vise sig, at være noget helt andet.

- Jeg overvejede, om det var vand, der havde sat sig fast derinde, eller om jeg mon havde sprunget en trommehinde. Derfor forsøgte jeg med noget vat, som jeg puttede ind i øret, og det hjalp for en tid, men smerten kom og gik i løbet af natten, hvor jeg ikke fik sovet ret meget.

Dagen efter gik Victoria på arbejde, men smerterne fortsatte, og det føltes som om, hun blev ved med at have vand i øret, der skvulpede rundt.

- Jeg var overbevist om, at ’boblen’ ville springe på et tidspunkt, og så ville der løbe vand ud, men det skete ikke, siger hun.

Om aftenen, før Victoria gik i seng, bad hun sin mand om at tjekke sit øre for tegn på infektion, men da han grundigt tjekkede efter, blev han chokeret.

- Der er noget levende derinde! lød svaret fra manden Huw, og parret tog derefter straks på hospitalet.

Her undersøgte man øret og fandt efterfølgende noget værktøj til at trække ’det levende’ ud med.

Til stede på skadestuen var sygeplejersken Sarah Gaze, der på trods af sit job selv måtte overvinde sin skræk, da det blev tydeligt, at det var en stor – levende – edderkop, der havde gemt sig i Victorias øre.

- Det var egentlig ret ligetil. Edderkoppen var synlig i Victorias øregang, så vi fik den nemt ud, men den var stadig i livet, og den vred sig meget. Den var forholdsvis stor – dobbelt så stor, som vi først havde anslået, fortæller Sarah Gaze.

- Victoria var meget tapper – mere tapper end mig. Jeg synes ikke, det var særlig behageligt at være vidne til, men det er jo mit job, så jeg blev nødt til at overvinde min frygt, fortæller sygeplejersken.

Det vurderes, at edderkoppen var kommet fra stranden, og havde sig fast i Victorias hår, da hun klædte om efter at have været i vandet. Hjemme i Victorias bruser må edderkoppen have søgt efter et tørt og sikkert sted, mens Victoria tog bad, og dette sted endte med at blive øret på den uheldige kvinde.

Heldigvis har Victoria det godt ovenpå oplevelsen.

- Den har ikke forårsaget noget skade, og den har heller ikke lagt æg, som folk ellers snakker så meget om, lyder det.

 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip