Hun kan ikke beslutte hvilken hund, der skal reddes - så gør hun det utænkelige

For Danielle Eden er det ikke usædvanligt at møde hunde, der har det rigtig dårligt. 

Hun er medstifter af organisationen 'Dog Tales Rescue and Sanctuary', og derfor opsøger hun steder i hele verden, hvor hunde lever en kummerlig tilværelse, så hun kan give dem et nyt liv. 

Men hun var ikke forberedt på det syn, der mødte hende på en kennel i Israel. 

- Det  var det værste sted, hun nogensinde havde set, siger organisationens talsmand, Clare Forndran, til Dodo. 

Stedets ejer havde klemt 250 hunde ind på et område, hvor der ikke burde være flere end 70. Der var fyldt med rotter, og mange af hundende havde siddet i bure i flere år. 

- Hundende ville komme op og slås over et stykke brød, og der var flere rotter end hunde derinde, siger talsmanden til Dodo. 

Men Danielle Eden stod overfor et uhyre svært valg. Hun kunne kun tage nogle af de udsatte hunde med tilbage til Canada, og tanken om at måtte efterlade nogle, var ikke til at bære for hende. 

Så kom hun frem til den eneste mulighed: Hun købte alle hundene fri.

De følgende to måneder, har hun fået fløjet 25 til Canada, og fundet nye hjem til 90 hunde i Israel. 

Der er stadig 150 hunde tilbage, men nu er Danielle Eden og hendes hold gået i gang med at renovere stedet og gøre livet tåleligt for de tilbageværende hunde, der venter på at blive fløjet til Canda, hvor der venter dem nye kærlige hjem. 

Og indtil videre, har det været en succes. Af de 25 hunde, der er fløjet til Canada, har over halvdelen allerede fundet nye kærlige hjem. 

Dagens Gossip