Hun kastede sin hundehvalp ud af bilruden - nu skal hun i fængsel

Sidste år kastede hun en tre måneder gammel hundehvalp, en blanding af racerne shih tzu og malteser, ud af vinduet fra en kørende bil, så det lille kræ fik et kraniebrud og svære skader på hjernen.

I denne uge var kvinden i retten for sin forbrydelse, og iføge the The Dodo viste hun ingen tegn på anger. 

Efter at hvalpen Snowflake var blevet kastet ud af vinduet, besluttede Alsu Ivanchenko at tage den til dyrlægen, hvor det blev konstateret, at den havde brækket benet. Men Ivanchenko afviste at få hunden behandlet.

I stedet gjorde hun noget, der var lige så grusomt, som da hun kastede den ud af vinduet. Hun smed den ned i en affaldssæk, som var den død, og efterlod den hjælpeløs et øde sted.

- Det kostede for meget at få behandlet den. Jeg havde ikke råd til det. Så det er derfor, at jeg kom den i skraldeposen og efterlod den ved vejsiden, forklarede Alsu Ivanchenko i retten.

Men at hun ikke havde råd til at betale dyrlægen, passer dårligt med, at hun kort tid efter købte en ny hundehvalp som erstatning for Snowflake.

Hvalpen blev heldigvis fundet af nogle barmhjertige mennesker, der tog sig af det lille væsen, som var i frygtelig forfatning.

Trods hjerneskader, blodige øjne, to brud på kraniet og et brækket ben er Snowflake nu kommet sig helt over den vanvittige mishandling. 

Ivanchenko blev mandag idømt et års fængsel samt en bøde på godt 150.000 kroner til dyreværnet, som har taget sig af Snowflake det seneste år. Desuden bestemte dommeren, at den 35-årige kvinde ikke må have kæledyr de næste 15 år.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip