Hun købte et 'Happy Meal' for seks år siden - sådan ser det ud i dag

Jennifer Lovdahl fra Alaska i USA købte for seks år siden et 'Happy Meal' på McDonalds, men i stedet for at spise det, stillede hun det på sit kontor for at finde ud af, hvad der ville ske med det. 

Hun håbede, hun kunne bevise, hvor mange kemikalier der er i moderne fastfood, og det lader til at være lykkedes. 

- Det er seks år siden, jeg købte det her 'Happy Meal' på McDonalds. Det har stået på kontoret lige siden, og det er hverken rådnet, blevet muggent eller er nedbrudt!!, skriver hun i et oplsag på Facebook, hvor hun har lagt billederne ud af 'maden'. 

- Det lugter kun af pap. Vi lavede eksperimentet for at vise, hvor usundt det her er, især for børn i voksealderen, skriver hun i opslaget, der er delt over 177.000 gange. 

- Vælg rigtig mad i stedet. Æbler, bananer, gulerødder og selleri... Det er rigitg mad. 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

It's been 6 years since I bought this "Happy Meal" at McDonald's. It's been sitting at our office this whole time and...

Opslået af Jennifer Lovdahl på 3. februar 2016

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip