Hun lokkede gravid med hjem og skar babyen ud af maven: Nu har hun fået sin straf

Nu har den makabre historie om 36-årige Dynel Catrece Lanel, der skar et otte måneder gammelt foster ud af livmoderen på en gravid kvinde, fået et juridisk punktum.

Den amerikanske kvinde fra Colorado er blevet dømt til 100 år bag tremmer for drabsforsøg og overfald på en fremmed kvinde.

Sagen tog sin begyndelse i 2015, hvor Dynel Catrece Lanel oprettede en falsk annonce om gratis ventetøj på nettet.

Annoncen så en 27-årig kvinde ved navn Michelle Wilkins, der kørte de lidt over 50 kilometer hen til kvindens bopæl tæt på storbyen Denver.

Der ventede den gravide kvinde en ubehagelig overraskelse ved ankomsten til huset, da hun her blev slået i jorden med en lavalampe og forsøgt kvalt.

Læs også: Lægen hører den gravide kvinde skrige, men hold nu øje med hendes ben

Michelle Wilkins mistede bevidstheden, og Dynel Catrece Lane gik ud i køkkenet og hentede to store knive, hvilke hun brugte til at skære babyen ud af den fremmed kvindes livmoder.

I forbindelse med retssagen er det kommet frem, at overfaldskvinden var fanget i et spind af løgne, da hun havde fortalt sin mand, at hun selv var gravid.

Og selv om Dynel Catrece Lane havde downloadet et tilfældigt scanningsbillede på internettet og vist det til manden, så begyndte han at få mistanke om, at graviditeten blot var en løgn.

Hun gik derfor i gang med at planlægge ugerningen, der foregik i marts 2015.

Under retssagen blev en tavls Dynel Catrece Lane flere gange bedt om at undskylde for sine handlinger.

- Folk er sultne for at høre fra dig. Sultne og desperate for at høre dig komme med en undskyldning fra bunden af dit hjerte, lød en forgæves opfordring fra dommeren.

Den 36-årige kvinde har nu fået den maksimale straf for drabsforsøg – hun blev ikke dømt for mord, da det ikke har været muligt at afgøre, om barnet var i live uden for livmoderen.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip