Hun ønsker hun var død: Bror huggede søsters ansigt i stykker med økse

Det var hele familiens ære som var på spil, da Gul Meena stak af fra sin 60-årige voldelige ægtemand. Derfor blev Gul Meenas bror sendt ud for at slå hende ihjel.

Gul Meena var blevet giftet bort som 12-årig, og levede i 5 år med en ældre ægtemand, som ofte bankede hende.  I November sidste år stak 17-årige Gul Meena af til Jalalabad i Afghanistan med sin kæreste. Her troede hun på, at hun havde en lysere fremtid, fortæller hun til CNN.

Men lykken blev kort. For det lykkedes alligevel for Gul Meenas bror at finde hende, men det var ikke for at slæbe hende hjem til sin ægtemand, hvor familien mente hun hørte til, voldelig eller ej. Nej, broderen myrdede først Gul Meenas kæreste med en økse, for så også at hugge Gul Meena 15 gange i hovedet med øksen.

En fremmed havde fundet Gul Meena i en blodpøl, med hjernemasse hængende ud af hovedet, og kun mirakuløst i live.

Lægerne reddede Gul Meenas liv, men ikke lykkeligt. Da Gul Meena kom sig, blev hun overflyttet til et krisecenter for kvinder, hvor der i dag bliver betalt for hendes medicin og daglige pleje.

Men for Gul Meena er der intet mirakel sket, hun ønsker nemlig slet ikke at leve. Siden hun kom til krisecenteret, har hun forsøgt at tage sit eget liv fem gange.

Hendes ansigt er arret, hun kan ikke spise selv, og så må hun gå med ble. Skammen for Gul Meena er så stor, at hun holder hænderne over sit ansigt, når hun skal se sig selv i spejlet. 

Billederne af Gul Meena er siden gået verden rundt, du kan se dem under artiklen.

Dagens Gossip