Hun opfordrede sin kæreste til selvmord og han gennemførte - nu har hun fået nogle rigtig dårlige nyheder

Michelle Carter kan se frem til en retssag, hvor hun bliver tiltalt for uagtsomt manddrab. Strafferammen er op til 20 års fængsel.

Anklagen går på, at hun i juli 2014 pressede sin 18-årige kæreste Conrad Roy III til at tage sit eget liv. Det skriver Washington Post.

Han blev fundet i sin pickup truck i Fairhaven i Massachussetts, hvor han var død af at indånde kulilte fra bilens udstødning. Anklagerne i sagen påstår, at Michelle Carter pressede ham til selvmord i flere dage før, han gjorde det.

- Hvornår gør du det? Du har bare ikke at tage pis på mig og sige, at du vil gøre det, og så blive opdaget med vilje, skrev hun blandt andet, har Washington Post afdækket.

Kæresten fortrød, efter han havde fyldt bilen med udstødningsluften og sagde til hende, at han ikke ville forlade sin familie. Derefter sagde hun angiveligt til ham, at han skulle hoppe tilbage i bilen igen.

To måneder efter selvmordet skrev hun til en ven, at kærestens død var hendes skyld, og at hun kunne have stoppet det.

Læs også: Stedfaderens iskolde forklaring i retten: Hun var en dæmon, og hendes tid var inde

- Jeg var i telefonen med ham, og han steg ud af bilen, fordi han arbejdede, og han blev bange, og jeg sagde, at han skulle gå ind igen… fordi jeg vidste, at han ville gøre det igen næste dag, og jeg kunne ikke have ham til at leve på den måde, han levede sit liv mere, skrev hun ifølge Washington Post.

Hun skal ifølge anklagerne også have hjulpet ham med at researche på selvmordsmetoder og løjet for politiet, familien og vennerne for, at han kunne udføre selvmordet.

Forsvareren i sagen forsøgte at få anklageren til at droppe tiltalen om uagtsomt manddrab. Begrundelsen var, at kæresten ifølge forsvareren selv havde fået hjernevasket hende til at mene, at selvmordet var den rigtige idé.

- Det er en trist historie, en tragedie, men det er ikke uagtsomt manddrab. Hvad vi har her er en ung mand, som frivilligt besluttede at ende sit eget liv. Hans beslutning var frivillig. Hans død var ikke forårsaget af Michelle Carter, sagde forsvarsadvokaten.

Retten valgte at følge anklagerens påstand om, at hun kan blive tiltalt for uagtsomt manddrab.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip