Hun overhører to kassemedarbejdere tale ned om hendes shorts - tager genial hævn

Harriet Rae fra Cornwall i England har som så mange andre briter haft det særdeles varmt under hedebølgen den seneste uge.

Derfor var hun iført shorts, da hun forleden gik ind i en af byens butikker. Det tænkte hun egentlig ikke det store over - før hun overhørte to af butikkens ekspedienter tale nedladende om hendes påklædning.

I stedet for at slå hårdt tilbage besluttede Harriet Rae sig for, at kærlighed er den bedste løsning. Nu går hendes svar til ekspedienterne viralt. I skrivende stund er det delt over 48.000 gange.

- Til de to piger, der arbejdede i Truro Superdrug denne eftermiddag. I skal ikke bekymre jer. Jeg hørte de kommentarer, I kom med til hinanden om mit udseende og mine shorts. I talte højt nok til, at de fleste kunne høre det. Det er åbenlyst ikke første gang, I har fniset og kommet med kommentarer om en anden pige, men når I normalt gør det, kigger personen, I taler om, formentlig væk, og I får dem faktisk til at blive kede af det indeni.

Men i dag, bedømt på jeres ansigtsudtryk, var I virkelig ikke forberedte på det kæmpe, flabede smil, jeg gav jer!

Læs også: Landmand ser bil holde ind i kanten af marken - så bliver han stiktosset

Bare så I ved det, sårede jeres ord mig heller ikke. De blikke, I gav mig, gjorde heller ikke. Jeg bliver en smule ked af, at I synes, det er okay at tale om en anden kvinde, eller faktisk enhver anden, på den måde. Jeg tror ikke, I fik noget ud af det udover at se en smule tåbelige ud, da I indså, at jeg hørte jer.

Hvis nogen læser dette, eftersom Cornwall er et lille sted, kan I venligst være lidt venligere med jeres ord? Nogle mennesker er ikke ligeså tykhudede som mig, og den næste person kan muligvis være meget tyndhudet. Så i respons på jeres kommentar sender jeg noget kærlighed tilbage! Hvis I ordnede jeres eget hår og makeup til arbejde i dag, er I begge meget talentfulde. Jeg kunne aldrig får min eyeliner eller hestehale til at fremstå så perfekt, lyder hendes besked til pigerne ved kassen.

Harriet Rae har senere opdateret sit Facebook-opslag.

Her fortæller hun, at hun har talt med ledelsen i butikken, som undskyldte for, hvad der var sket.

Læs også: Lastbilchauffør så Daniel stå midt på motorvejen: Så hakkede han bremserne i

- De forstod og accepterede, at jeg ikke ønskede at beskrive personerne eller min placering i butikken, da det skete. De sagde også, at mit opslag vil blive brugt i oplæringen i fremtiden for at sikre, at det ikke sker igen, skriver Harriet Ray.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip