Hun renser gamle flasker og genbruger dem i hjemmet - vent til du ser det færdige resultat

Du kender sandsynligvis til den ubehagelige og halvvåde følelse ved flakseautomaten, hvor man til sidst er nødt til at stikke hånden ned i dybet af posen for at snuppe den sidste af de tomme flasker.

Et fugtigt gys går gennem kroppen ved fingrenes berøring af de stinkende sjatter i bunden af plastikposen, men - heldigvis - bliver kroppen kort efter fyldt af veltilfredshed ved synet af flaskebonen og ikke mindst tanken om de gode egenskaber ved at genbruge ting.

Læs også: Han sætter bagepapir på rivejernet og afslører et trick, der gør underværker i køkkenet

Desværre kan man ikke få flaskeautomaterne til at æde alt, da maskinen arrigt spytter blandt andet tomme vinflasker tilbage i hovedet på afsenderen.

Men heldigvis kan de pantløse flasker få et langt og lykkeligt liv i ens hjem, hvis man vel at mærke ikke er bleg for at kaste sig ud i lidt kreative udfordringer.

Flaskerne kan i de rette hænder blive til ophængte vaser:

En anden mulighed er en fotoramme af glas:

Hvis sidstnævnte af de to eksempler lyder tiltalende, så gælder det om at rubbe neglene, fjerne etiketterne med hjælp fra varmt vand og sæbe.

Bagefter skal du rulle dit fotominde sammen som et brev i en flaskepost:

Brug perler, skaller eller perler til at peppe flasken helt op:

De gode ideer stopper dog langt fra her, og du har muligvis lagt mærke til de aflange flasker fra det norske boblevandsselskab Voss.

Deres flasker kan med fordel bruges til at opbevare pasta, ris og den slags:

Lad dine tomme flasker lyse din elskerinde og dig selv op i vintermørket, mens i sipper livligt af indholdet i de stadig fyldte flasker. Sig hej til en gammel klassiker:

Èt bogstav på hver af dine tomme flasker – sådan kan du skrive til et helt ord, hvis du altså ikke er blevet for fuld til at stave ved at labbe indholdet af glasflaskerne i dig...

Lad dine minder om de møgfine dråber fra bourgogne leve videre i de højere luftlag ved at lave en foderautomat til fuglene af flasken:

Den amerikanske side DAMN! har samlet endnu flere smarte tricks til at give dine tomme flasker en ekstra chance her i livet, så klik her for endnu flere smart tips og tricks til at genanvende dine brugte flasker. 

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip