Hun ruller bacon i almindeligt toastbrød - dette kommer til at redde mange weekender

Findes der noget bedre end en langsom søndag morgen med brunch og kvalitetstid?

Her er et forslag til din næste brunch-menu.

Du skal bruge:

Seks skiver blødt brød.

Seks skiver bacon.

En spiseskefuld smør.

Et stort æg.

To spiseskefuld mælk.

En knivspids salt.

Ost eller Nutella til at dyppe i.

Sådan gør du:

Først skærer du kanterne af brødet. Du kan bruge lige det brød, du vil (fuldkorn, surdej osv).

Rul brødet, så det bliver fladt. Hvis du ikke har en kagerulle, kan du bruge en krukke.

Læg bacon på en pande og steg det. Gem fedtet fra det, for det skal du bruge senere.

Læg en skive bacon i midten af hver brødskive og rul det sammen.

Pisk æg, mælk og salt i en skål, som er stor nok til, at du kan dyppe brødet i det efterfølgende. Rul brødrullerne i blandingen, så de får en jævn overflade.

Brug baconfedtet til at stege rullerne i. Steg dem i 3 - 4 minutter, eller til brødet får en gyldenbrun farve.

Servér rullerne med en dip - for eksempel ost eller Nutella. Du kan også strø kanel eller flormelis over dem.

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip