Hun sagde ja til at være brudepige: Så stillede bruden et ultimativt krav

Et bryllup er en særlig begivenhed. Derfor får bruden også ofte lov til at bestemme lidt mere end sædvanligt, men denne brud tager alligevel kontrolmanien en smule videre end normalt.

En anonym og forvirret brudepige har rakt ud efter gode råd på det sociale medie Reddit, efter hun fik en noget spøjs forespørgsel fra bruden.

- Jeg har kendt min ven, som jeg her vil kalde Ella, siden jeg var barn, fordi hun er datter af familievenner, men vi er først blevet tætte inden for de seneste to-tre år. Fornylig blev hun forlovet, og jeg accepterede straks hendes tilbud om at blive en af brudepigerne, lægger kvinden ud. 

Men så fik hun en mail fra “Ella”.

- Først virkede den rimelig standard, men da hun begyndte at fortælle om det look, hun ønskede, brudepigerne skulle have, skrev hun “Brudehårsgave, du vil være nødt til at farve dit hår på dagen. Jeg tager dig med til min frisør og dækker udgiften”. Det var aldrig blevet nævnt for mig. Jeg er naturligt rødhåret, så det er ikke fordi jeg har en sindssyg hårfarve, selvom Ella og hendes andre brudepiger alle er brunetter, forklarer hun.

Hun skrev til “Ella”, som fortalte, at brudepigens hår ville ramle sammen med de andre farver ved brylluppet, og at bruden har veto i forhold til stort set alle aspekter af brudepigernes udseende.

- Hun nævnte også, at mit hår er meget “opmærksomhedstagende”, og at jeg ville ødelægge sammenhængskraften i gruppen. Jeg sagde, at jeg ikke var tryg ved at farve mit hår. Hun sagde, at hun ville vende tilbage, men håbede, at jeg ville genoverveje, skriver kvinden.

Læs også: Hun gav 1000 kroner i bryllupsgave: Fik chokerende mail fra brudeparret

Hun slutter indlægget med at spørge, om det er rimeligt, at hun ikke har lyst til at farve sit hår.

- Jeg har aldrig været involveret i et bryllup før, så jeg er ikke helt sikker på, hvad der kan forventes af mig. Jeg har fået nogle beskeder fra de andre brudepiger, som siger, at jeg bare skal gøre det, slutter hun.

Det har fået kommentarsporet til at gløde.

- Hun ved godt, at du rent faktisk er et menneske, ikke? Ikke et tørklæde eller en taske eller en anden form for accessory, hvis eneste formål er at få hende til at se bedre ud? Jeg synes virkelig, virkelig, at du skal bakke ud af det bryllup så høfligt, som du kan nu, lyder det fra en bruger.

Andre er endnu mere fortørnede.

- Jeg tænker, at hun kan prise sig lykkelig for, at bruden ikke beder alle brudepigerne om at få den samme næseoperation, lyder det fra en anden.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip