Hun ser en hjemløs mand med et skilt fra sin bil - får et chok efter at have hjulpet ham

En kvinde fra Alaska valgte i den grad at påtage sig rollen som barmhjertige samaritaner, da hun stødt på en hjemløs mand, der havde brug for hjælp. Det skriver SF Globe.

På sin Facebook-profil fortæller Kenyada Waters, hvordan hun tilbage i maj måned passerede en hjemløs mand, der stod i vejkanten med et skilt, hvorpå der stod skrevet:

- Har været arbejdsløs for længe. Alt vil hjælpe (Laid off 2 long. Anything helps).

Som skiltet indikerede, så manglede den hjemløs mand et arbejde og var interesseret i alt, han måtte blive tilbudt.

Waters, der er virksomhedsejer, besluttede derfor at tilbyde manden nogle små-jobs i sit firma, men da hun først faldt i snak med den hjemløs, gik det op for hende, at hun kunne hjælpe ham endnu mere, end hun først havde troet.

Manden forklarede, at han tidligere havde arbejdet som skovhugger, men at han var blevet fyret for nogle måneder siden. Efterfølgende var han blevet smidt ud af sin lejlighed, og skammede sig nu frygteligt over at måtte stå og tigge på gaden.

Artiklen fortsætter under billedet

Det hjemløse mand stod i vejkanten og bad om hjælp. Foto: Facebook

Efter hans opsigelse havde hans telefonselskab også opsagt hans telefonabonnement, hvilket havde fanget ham i en ond spiral i forhold til jobsøgning.

For selvom den arme mand efter sin fyring havde søgt over 20 forskellige stillinger, så var det ikke muligt for ham og vide, om nogle af arbejdsgiverne ville have ham, da han ikke længere kunne fanges på sin telefon. Derfor forsøgte han nu at tjene penge, så han igen kunne bruge sin telefon og forhåbentlig få sig et arbejde.

- Han sagde gentagende gange, at han ikke bare var en doven bums, men at han var en skovhugger, der var blevet fyret efter 20 års arbejde. Han var en god fyr, der pludselig var havnet i en vanskelig situation og havde opbrugt alle sine ressourcer, forklarer Kenyada Waters på sin Facebook-profil.

Derfor besluttede hun sig derfor for at køre manden til en AT&T-forretning (amerikansk telekommunikationsvirksomhed, red.), hvor hun betalte for at få genoprettet mandens telefonabonnement, så han kunne benytte sin mobiltelefon de næste to måneder.

Artiklen fortsætter under billedet

Her får den hjemløse mand igen liv i sin mobiltelefon. Foto: Facebook

Den hjemløse mand blev så lykkelig for Waters hjælp, at han gav sig til at græde at glæde i butikken, men hans situation skulle inde læge tage en endnu lykkeligere drejning.

For da Waters efterfølgende inviterede ham på frokost, modtog den hjemløs mande en sms fra én af de virksomheder, han havde søgt arbejde hos. I sms'en stod der, at de højst sandsynligt havde et job til ham over de næste uger.

- Vi skal stoppe med at dømme de hjemløs og de der kæmper. Ikke alle er dovne og misbrugere. Det er måske dig en dag. Ræk hånden ud i stedet for at pege fingre, skriver Kenyada Waters afslutningsvis.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Se også dagens 3 mest populære videoer:

Brudgommen forlader alteret midt under vielsen, men se nu hvem han går til:

Ingen vil indrømme, hvem der havde taget moderens Cupcakes - så sætter hun et skjult kamera op:

Turist ville blot hæve penge i automaten – gjorde en skræmmende opdagelse:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip