Hun ser en mand komme gående med flere børn, som ikke er hans - nu går hendes billede verden rundt

En lærer høster virtuel applaus, efter et billede af ham og en gruppe elever er gået viralt.

Carl Schneider arbejder på en skole i Memphis, Tennessee. Han gik forleden længere, end jobbeskrivelsen normalt tilsiger, i sin omsorg for en flok af skolens børn.

Han fulgte børnene hjem. Det rapporterer WAFF.

Tabitha Tudy Jones opdagede speciallæren gå af sted med børnene, da hun var på vej hjem fra posthuset. Hun delte et billede af ham og eleverne på Facebook. Det gik hurtigt viralt. Læreren blev hyldet.

Men Carl Schneider er faktisk ikke alene. Han og kollegerne følger hver dag omkring 40 elever på vej for at være sikre på, de kommer sikkert hjem.

- Frayser får en masse dårlig presse, men jeg har aldrig følt mig truet. Jeg smiler og kigger på alle, jeg går forbi, i øjnene, og de går bare videre, siger læreren om kvarteret, der har et dårligt ry.

Læs også: Han glemmer aldrig sin lærers ord: De vil også brænde sig fast i dine tanker

Skolens rektor forklarer, at skolen besluttede sig for at følge børnene hjem, da man opdagede, der var behov og efterspørgsel på det i lokalsamfundet. Det har haft nogle gode bieffekter.

- Vi kan lære børnene at kende og snakke om, hvad de lavede i weekenden eller hvordan de opførte sig på skolen den dag eller hvad de har lært, siger Carl Schneider.

Forældrene er rigtig glade for initiativet.

- Jeg har en elev, som har adfærdsvanskeligheder, og jeg mødes med hans far hver dag for at fortælle ham, hvordan hans barn har opført sig, og hvilke løsninger vi kan arbejde hen imod. Forældrene er engagerede og ivrige efter at høre, hvordan deres børn har det, siger han.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip