Hun skjulte en grufuld hemmelighed i 18 år - blev afsløret af naboerne efter sin død

En kvinde formodes at have dræbt sin mand, pakket liget ind i plastik og gemt ham i 18 år.

Det skriver The Telegraph

Den tidligere brandmand John Sabine blev sidst set i 1997. Da hans kone Leigh Ann Sabine døde fornylig, fandt naboer angivelig liget i haven ved et lejlighedskompleks. De kontaktede straks politiet.

En obduktion af det, der var tilbage af liget, og en DNA-test har nu påvist, at det var John Sabine, som har været død i 18 år. Han ville være 85 nu, hvis han levede.

Politiet mener, at han flyttede til Beddau nær Pontypridd i South Wales i Australien i februar 1997. Konen, der oprindeligt kom fra New Zealand, boede efter mordet i samme bygningskompleks.

- Jeg spurgte Leigh, om hun nogensinde ville flytte hjem til New Zealand. Men hun sagde ‘Nej, jeg kunne aldrig forlade dette sted’. Nu spekulerer vi alle på, om det var fordi, liget har været her hele tiden. Det er meget mystisk, siger den 75-årige nabo Violett Scott.

Der bliver også spekuleret i, om hun har haft liget liggende i lejligheden de fleste af årene, siden det ikke er blevet fundet før. Liget blev nemlig fundet på jorden og var tilsyneladende ikke forsøgt begravet eller skjult på anden måde, end at det var pakket ind i plastik.

Læs også: Plejepersonale fyret for at tage disse billeder

- Hun var meget aktiv indtil de sidste måneder, hvor hun havde hjernekræft. Det er meget mærkeligt, at liget blev fundet så kort tid efter hendes død, siger Violett Scott.

Parret menes ikke at have nogen børn. Mordet efterforskes, og den afdøde kone Leigh Ann Sabines er den hovedmistænkte.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip