Hun soler sig på terrassen, men vent til du ser det: Helt genialt!

Der er mange komplikationer ved at være gravid.

Ømme bryster, ondt i ryggen, morgenkvalme, humørsvingniger og ikke mindst den store mave, som i tid og utide er i vejen.

Specielt de sidste måneder af en graviditet kan både ses og mærkes, men for amerikanske Kristen, handler det bare om at finde på kreative løsninger, så ens graviditet er mindst muligt i vejen,

Som for eksempel da hun 10 dage før sin termin havde lyst til at ligge – på maven vel og mærke – på familien terrasse. Ikke overraskende kunne det ikke lade sig gøre med hendes store rundt mave, men det holdt ikke Kristen tilbage.

Hun var i stedet hurtig til at finde en saks, som hun tog med ud til familiens liggestol. Og 1.. 2.. 3.. pludselig havde Kristine ingen problemer med at slappe af på maven i det fri – til stor morskab for hendes kæreste, der blev kaldt ud på altanen for at se den 'smarte opfindelse'.

Lad dette være en inspiration til andre gravide, men vi advarer mod, at man udfører samme trick i for eksempel sofaen. I hvert fald ikke før man lige har rådført sig med sin partner.

I videoen herunder kan du spole frem til 3.45 og se Kristens smarte løsning.
 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip