Hun tager kjolen af og stiller sig næsten nøgen på pladsen - for at sende et vigtigt budskab

Jae West gjorde forleden noget, der var ekstremt grænseoverskridende. Men hun havde et vigtigt budskab.

Hun trådte ud på en plads ved Piccadilly Circus i London med en white board-tavle og en håndfuld tuscher. Dernæst smed hun kjolen og stod kun i undertøj. Hun tog bind for øjnene. Hun har skrevet om sin oplevelse på bloggen Inspiralight.

På white board-tavlen stod en simpel besked.

- Jeg står her for alle, som har kæmpet med en spiseforstyrrelse eller selvværdsproblemer lige som mig… Støt selvaccept ved at tegne et hjerte på min krop.

Læs også: Stærke billeder: 23-årige Alberte har været fanget i anoreksiens helvede i ni år

- Mit hjerte galopperede, mens alle de værste scenarier løb igennem mit hoved. Jeg var bange for, at ingen ville tegne et hjerte på min krop, og at jeg ville blive efterladt der midt på pladsen i mit undertøj og blive latterliggjort, skriver Jae West på bloggen.

Minutterne føltes som timer. Der var ikke plantet nogen i publikum, som kunne sætte gang i tegneriet, hvis ingen ville stå frem.

- Lige pludselig følte jeg en af tuscherne i min hånd blive taget. Følelsen af pennen mod min hud var den største følelse af lettelse, taknemmelig og kærlighed, jeg nogensinde har følt. Jeg begyndte at græde. Jeg ved ikke, hvem den første person var, men jeg er så taknemmelig over vedkommendes bidrag. Efter det første hjerte blev tegnet, føltes det som om, andre blev friere til at følge efter, for snart forlod alle tuscherne min hånd hurtigt!, skriver hun videre.

Forsøget blev filmet og er siden lagt på YouTube.

Se publikums rørende reaktion i videoen nedenfor.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip