Hun vågnede op til dette syn i toget - her er hendes hævn

22-årige Tegan Portener havde taget toget fra Sydney til Newcastle i Australien, da hun vågnede op og så, at noget lyste i sprækken til sædet foran. 

I første omgang kunne hun ikke forstå, hvad det var, men så opdagede hun, at det var et mobilkamera, der filmede ind mellem hendes ben. 

- Efter jeg opdagede ham, fortsatte han med at filme mig i en halv time, før jeg fik samlet modet til at bede ham om at stoppe, skriver den australske pige på Facebook om oplevelsen. 

- Jeg gik op foran i toget og fortalte en billetkontrollør om manden, og så kontaktede de politiet, skriver Tegan Portener. 

Men selvom politiet gennemgik hendes video af ham og af overvågningen fra toget, så er det endnu ikke lykkedes dem at identificere ham. 

Men efter oplevelsen lagde Tegan sin video ud på Facebook, hvor man tydeligt kan se manden, der filmede hende mellem benene. 

Hendes håb var at advare andre kvinder om ham, og efter 7000 delinger af videoen, bliver det svært for ham at skjule sig.

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

This grub got on the train at Central and sat directly in front of me, he kept looking around suspiciously but I ignored...

Opslået af Tegan Portener på 21. marts 2016

Dagens Gossip