Hun vejede kun 18 kilo, da hun endelig fik hjælp med anoreksien – 7 måneder senere er forvandlingen fantastisk

 38-årige Rachael Farrokt vejede kun 18 kilo og var døden nær, da hun tilbage i april måned lagde en desperat video op på YouTube.

I videoen bønfaldt hun folk om hjælp til at overleve den anoreksi, der havde plaget hende i 10 år og som nu var årsag til, at hun nærmest stod med det ene ben i graven.

I den rørerende video bad hun om hjælp til at komme i behandling, da hendes vægt var så lav, at flere hospitaler ikke turde behandle hende for sygdommen.

Hun havde fundet en privatklinik med specialister, der kunne hjælpe hende, men problemet var nu bare, at hun ikke havde råd til behandlingen.

Læs også: Rachael er 174 høj og vejer blot 18 kilo: Trygler om hjælp for at overleve

I videoen bad hun derfor om økonomisk hjælp til at komme i behandling og derved redde livet, og hurtigt modtog hun masser af flotte donationer. 

Over 20.000 dollars fandt vej til den spinkle kvinde, der herefter kunne lade sig indlægge på en klinik i Californien. Det skriver svenske newsner.

Senere fortsatte behandlingen i Portugal, og Rachael Farrokt delte på Facebook sine små fremskridt med at få kiloene tilbage på kroppen.

- Mit sind genvinder klarhed og styrke. Mit mål er at skabe opmærksomhed og formidle viden til at hjælpe andre, der kæmper mod sygdommen, skrev hun på Facebook.

De sidste tre måneder har hun gjort store fremskridt.

Billedet til højre viser, hvordan hun ser ud i dag:

Besøg Rachael Farrokts egen facebookside 'Rachael's Road to Recovery' ved at klikke her

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip