Hund angreb 10-årig dreng i ansigtet: Han gjorde det eneste rigtige

Den newzealandske dreng Lorenzo Shoemark vidste med det samme, at hans bedste vens hund ville angribe, da han så dyret løbe mod sig 2. Påskedag. Det skriver mediet Herald.

De to drenge legede, og hans ven havde lige ladet hunden og Lorenzo hilse på hinanden, da den pludselig vendte sig mod den 10-årige og sprang direkte efter ansigtet.

Angrebet resulterede i to dybe bid i ansigtet og to ved øret, men det kunne være endt langt værre, hvis ikke Lorenzo huskede sin mors råd om angribende hunde; hvis en hund angriber, så stå så stille, som du kan, så du ikke tirrer den med viftende arme og løb. Hvis du ikke har mulighed for at flygte over et hegn eller lignende, så lad den hurtigt vide, at du ikke er skræmt.

- Jeg vidste, hvad jeg skulle gøre. Hvis jeg havde løbet, havde den bidt mig i benet, så jeg faldt, og så havde den revet mit ansigt helt af, siger Lorenzo Shoemark til mediet.

Det fireårige gadekryds, der angreb, er vant til at omgås børn, men gik pludseligt amok. Lorenzos mor, Natalia Shoemark, roser sønnens kølige håndtering:

- Han er meget stolt af sig selv og over sin reaktion, og det burde han også være, for det reddede hans ansigt. Som mor føler jeg, at jeg har gjort det rigtige ved at give ham det råd, selvom man jo aldrig ved, om børn husker at gøre det, man siger til dem. Jeg er bare så stolt af ham, siger hun.

Hun tilgiver familien med den angribende hund fuldkomment og har nærmest ondt af dem, fordi de har måtte aflive deres hund.

Shoemark-familien har selv to Rottweiler-krydsninger, og har ikke tænkt sig at melde sagen til politiet.

Ejerne af den angribende hund har selv små børn og ringede derfor til fem forskellige dyrlæger på helligdagen, indtil de fandt en ledig, der kunne komme og aflive deres hund efter blodrusen.

Der er derfor gjort nok i sagen, mener Natalia Shoemark, som får sin søn hjem fra hospitalet, når han er kommet sig helt, og sårene fra plastikoperationen heler pænt.

Læs også: Dyrlæge advarer: Disse påske-fælder kan dræbe din hund

Følg Dagens Hunde for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip