Hund blev bange for fyrværkeri: Stod på toget og rejste 38 kilometer væk

Den britiske hund Buddy blev forrige søndag skræmt fra vid og sans, da nogle beboere i byen Reford satte gang i noget fyrværkeri, under en halloween-fest. Det skriver Retford Times.

Larmen blev for meget af det gode for Buddy, der stak halen mellem benene og løb ned til den lokale togstation, hvor han blev set hoppe om bord på toget klokken 17:58 mod Sheffield.

- Hvis nogen har set en brun Staffordshire-terrier nær togstationen eller i Retford, så gør han ikke nogen noget og hedder Buddy. Han stak af under noget fyrværkeri, så giv gerne lyd (hvis I ser ham red.), skrev ejeren Will Mair på facebook, da det gik op for ham, at hans hund var stukket af.

Han fik svar samme aften fra en fyr, der fortalte, at han havde set Buddy stige på toget, og at ingen var i stand til at få ham af det. Togchaufføren måtte derfor sætte i gang.

- Tager I pis på os, skrev en kvinde hurtigt under opslaget, da hun læste det.

Læs også: Lille hund er fast besluttet på at få sin kæmpe bamse ind i sin transportkasse

Men nej, den var god nok: Buddy var steget på toget og løb skræmt op og ned ad gangene i togvognene. 

Heldigvis fik en venlig passager beroliget hunden, så han kunne aflevere Buddy på politistationen, hvilket togselskabet bekræfter.

- Vi kan bekræfte, at Buddy har fået et lift til Sheffield med os lørdag aften, udtalte en politimand til Retford Times.

Buddys eventyr varede derfor kun nogle timer, så han var trygt hjemme hos en meget taknemmelig ejer samme aften. Hundens togrejse nåede dog alligevel op på 38 kilometer.

 

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip