Hund bliver jaloux på ny 'lillebror'. Hvad den så gør, får hele familien til at grine

Det er helt almindeligt, at et mindre barn bliver både jaloux og forurettet, når det pludselig en dag får en lillebror eller lillesøster.

For 'hvad nu med mig?' Det kan nemlig være svært, når man ikke længere er det eneste midtpunkt i familien.

Det er dog ikke kun børn, der reagerer med jalousi. For ofte er menneskets bedste ven, hunden næsten ligeså stor en del af vores familier, som vores forældre, søskende eller børn, og derfor er det bestemt heller ikke nemt for det firbenede familiemedlem, når der lige pludselig kommer en lille ny.

Tag bare hunden Yoga. I flere år var den familiens centrum og fik sine ejeres ubetingede opmærksomhed.

Men en dag skete det uundgåelige. Yogas ejere blev forældre, og pludselig var Yoga blevet 'storesøster'. Og selvom ikke bare Yoga - men langt de fleste hund - er utrolig kærlige og hengivne overfor børn, så er det alligevel svært at se på, når far og mor viser den lille ny lidt for meget opmærksomhed.

Heldigvis for Yoga har hendes menneske-forældre ikke glemt hende. Den brune hund får stadig masser af kærlighed, men som du kan se i videoen herunder, så skal hun nok minde sine ejere om, at hun altså også er til steder, og at hun altså også vil have kys og opmærksomhed.

 

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip