Hund strejfede rundt med stram gaffatape om snuden - nu leder politiet efter den skyldige

Da politiet i Darlington i den amerikanske delstat South Carolina modtog et anonymt tip om, at en hund strejfede hjælpeløst omkring med gaffatape viklet om stramt om hovedet, rykkede betjente straks ud for at befri det stakkels dyr fra sine lidelser. Det skriver Daily Mail.

Nu opfordrer politiet alle til at henvende sig med tip, der kan lede til identiteten af den eller de personer, som har gjort hunden ondt.

I mellemtiden er den pinefulde tape blevet fjernet, og det lokale dyreværn, som nu passer på det forsømte kæledyr, har døbt hunden Aurora. Dyrlæger er i øjeblikket ved at give den tapre vovse et grundigt sundhedstjek.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Darlington County Sheriff's Office

Aurora er efter alt at dømme en granddanois, skriver Daily Mail.

Dyreinternatet har oprettet en indsamling til den store hunhund, som skal dække omkostningerne til dyrlægen. 

- Vi ved endnu ikke, hvilken behandling hun får brug for, men hun får helt sikkert behov for hjælp. Aurora er en sød og mild granddanois-blanding, og hun fortjener bedre. Hun har brug for din hjælp, skriver internatet på indsamlingssiden.

Det er under et år siden, at en anden hund blev fundet med tape viklet så stramt om snuden, at det standsede blodtilførslen til tungen og efterlod varige ar.

Læs også: Stor dusør udloves på den person, som gjorde dette ved en uskyldig hund

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip