Hundeejer fik et mystisk opkald: Da han kom hjem, fandt han en seddel på sin fordør

Den irske hundejeer Leonard Collins fik for nylig et overraskende opkald. Hans far var taget hjem til ham, for at gå en tur med hunden Hank, mens Leonard Collins var på arbejde.

Men til faderens overraskelse, var hunden forsvundet.

Det skriver BBC og det lokale medie Belfast Telegraph.

Læs mere: De havde aldrig set noget lignende: Pitbull med hævet hoved bærer på uhyggelig hemmelighed

Leonard Collins skyndte sig hjem fra arbejde. Her fik han øje på en seddel, der var tapet fast på hans fordør. Det var en dommerkendelse, som forklarede, hvor Hank var blevet af.

Artiklen fortsætter under billet.

Foto: Facebook/Save Hank

En nabo fortalte efterfølgende, at den to år gamle Hank var blevet hentet af omkring otte politibetjente. Nogen havde angiveligt klaget over, at en pitbull-lignende hund boede på Leonard Collins grund, hvilket havde fået politiet til at hente Hank. En irsk lov forbyder nemlig at holde denne hunderace.

Ifølge Leonard Collins og hans partner Joanne Meadows er Hank idog kke en pitbull terrier, men et gadekryds med terrier og labrador, som ikke gør nogen fortræd:

Læs mere: Da ejeren nyser, gør denne pitbull det mest utrolige

- Han er en stor hund, som tror, at han er en hvalp. Han har aldrig angrebet nogen. Han har aldrig bidt nogen. Han ligger i sengen 90 procent af dagen, siger Leonard Collins til Belfast Telegraph.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Facebook/Save Hank

Klagen er da efter sigende heller ikke baseret på Hanks adfærd, men udelukkende på, at han ifølge klageren ligner en pitbull terrier.

Leonard Collins og Joanne Meadows har ikke tilladelse til at se Hank, mens det bliver slået fast, om han rent faktisk er en pitbull terrier.

En talsmand for myndighederne har ikke ønsket at udtale sig til medierne om den konkrete sag, mens den stadig er under behandling. Men forsikrer, at der bliver taget sig godt af Hank.

Læs mere: Hund trækker ejer om til forladt, syg pitbull-hvalp - og så sker miraklet

Nu har familien lavet Facebook-siden ‘Save Hank’, hvor de gør opmærksom på kampen for at redde deres hund, som sandsynligvis bliver aflivet, hvis han bliver vurderet som en pitbull terrier.

Den danske hundelov forbyder også besiddelse og avl af en række forskellige hunderacer. Det drejer sig blandt andet om pitbull terrier, tosa inu og amerikansk bulldog.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip