Hundeejer gemte 30 døde hunde i fryseren

Da betjentene ankom til huset for at hente nogle hunde, som ejeren havde påbud mod at holde, kiggede de også i kummefryseren. Og der fandt de 30 døde hunde, skriver Nordjyske.dk.

Der er tale om fem voksne hunde, tre halvstore hvalpe og 22 mindre hvalpe, som ligner foxterriere. De skal nu obduceres, fortæller vicepolitikommissær Søren Bach.

»Det er usædvanligt at opbevare så mange hunde i en almindelig fryser, så vi skal have undersøgt, hvorledes hundene er blevet aflivet, og det vil en obduktion vise,« siger han til Nordjyske.dk.

Den 66-årige hundeejer fik i april et påbud, der forbød ham at holde hund. Det skete efter en række bøder og retssager om hundegøen, som har holdt politiet beskæftiget i de seneste tre år.

Naboerne til hundeejeren oplyser, at der til tider har været op mod 27 hunde på adressen.

»Det er jo ganske forfærdeligt. Men jeg havde en mistanke om, at han gemte hunde i fryseren. Han har et ry for at fodre sin slange med de hunde, han ikke kan sælge. Men jeg troede ikke, der var så mange hunde i fryseren,« siger naboen Jan Kristensen til Nordjyske.dk.

Politiet kan ikke bekræfte, om hundene er blevet brugt som slangefoder, men oplyser, at der er blevet fundet en slange i hjemmet. Den får lov til at blive, mens politiet har konfiskeret fire levende hunde.

Dagens Gossip