Hundefører på ferie fik færten af noget mistænkeligt: Indbrudstyv fanget på fersk gerning

De var sådan set bare ude på en aftentur i deres velfortjente ferie, da hundefører i Midt- og Vestsjællands Politi Kristian Ulrich og patruljehunden Gizmo natten mellem tirsdag og onsdag ved halv et-tiden lagde mærke til noget sært i Bjæverskov.

Selv om Kristian og Gizmo for tiden holder sommerferie, så kan det som bekendt være svært at lægge arbejdet helt på hylden i feriedagene.

Kristian Ulrich gik turen i det område, hvor han selv bor, da han lagde mærke til to sorte herrecykler ved en hæk på et stisystem, hvilket undrede ham.

Han blev derfor stående og kiggede.

Kort tid efter kom en mand gående med en sort taske fyldt med tyvekoster.

Da tyven så manden og hunden begyndte han at gå væk fra stedet, men Kristian Ulrich råbte ham an og sagde, at han ville bruge hunden, hvis tyven ikke stoppede op.

Gizmo bakkede sin hundefører op med gøen, hvilket fik gerningsmanden til at stoppe op, og den ferieramte betjent kunne anholde den unge tyv, der blev hentet af en patruljevogn.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at den anholdte var en 20-årig mand fra Roskilde. 

Læs også: Læs rørende brev: Her er politiets egne ord om tabet af Lisa

Tyven forklarede kort, at han havde stjålet tingene fra et redskabsrum, og politiet tog kontakt til beboerne, som efter at have set på kosterne, kunne bekræfte at de tilhørte dem. 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip