Hundelufter gør makabert fund i Tisvilde

En gåtur med hunden blev pludselig meget dramatisk, da en mand torsdag eftermiddag opdagede et skelet på et grønt område mellem Ferie- og Udflugtscenteret Sankt Helene og jernbanelinjen i Tisvilde på Nordsjælland, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Området blev efterfølgende afspærret, og fredag morgen fortsatte politifok, teknikere og hundeførere fra Nordsjællands Politi undersøgelserne i området.

Fredag formiddag kunne vicepolitikommissær Morten Riisager-Pedersen oplyse til Frederiksborg Amts Avis, at det ikke er hele skelettet, der er fundet.

Morten Riisager-Pedersen ønsker endnu ikke at oplyse, om der er tegn på, at der kan ligge en forbrydelse bag. Dertil er politiets undersøgelser ikke langt nok fremme.

- Hver gang, at der sker fund af denne karakter, afspærrer vi området og gennemfører en teknisk undersøgelse. Før den er afsluttet, kan vi ikke fortælle, hvad der ligger bag fundet, siger Morten Riisager-Pedersen til avisen.

Vicepolitikommissæren har ingen forklaring på, hvorfor skelettet først nu bliver fundet på det ellers trafikerede område.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip