Hundelufter i livsfare efter groft gaderøveri

En 59-årig mand er i livsfare, efter at han torsdag eftermiddag blev udsat for et "særdeles groft, røverisk overfald" i Odense-bydelen Vollsmose, siger politiet.

Manden var ude at lufte sin puddelhund ved atletikstadionet mellem Bøgeparken og B1909's træningsbaner, da han blev overfaldet af ukendte gerningsmænd.

Manden blev siden fundet bevidstløs på et stisystem med sine ejendele spredt rundt omkring sig. Den 59-årige havde skader i ansigtet og blev derefter kørt med lægeambulance til Odense Universitetshospital.

Her ligger det hårdt medtagne voldsoffer nu på den neurokirurgiske intensivafdeling - muligvis med en blødning i hjernen.

- Vi arbejder på højtryk for at opklare sagen - den har meget høj prioritet, siger politikommissær Niels Erik Nymark Jensen fra Fyns Politi, som opfordrer eventuelle vidner til straks at gå til politiet.

- Da det grove overfald sker ved siden af B1909's baner umiddelbart før klokken 16, må der have været ét eller flere vidner, der har observeret overfaldet eller gjort observationer af interesse for sagen, tilføjer han.

Det kunne for eksempel være forældre, der afleverede deres børn til fodboldtræning.

Flere vidner har fortalt til politiet, at tre unge mænd løb fra stedet, hvor den 59-årige blev fundet. Politiet mener, at han har været udsat for et gaderøveri.

Man kan kontakte Fyns Politi på telefonnummeret 114 med eventuelle oplysninger om sagen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip