Hundelufter svæver stadig mellem liv og død

Manden gik tur med sin hund i det grønne område omkring Vollsmose, da han pludselig blev passet op af tre unge mænd. Efterfølgende blev han fundet bevidstløs på stisystemet med alvorlige skader i blandt andet hovedet. Politiet kan ikke udelukke, at gerningsmændene har brugt kniv under overfaldet, og siden har den 59-årige været i livsfare.

Kort efter han blev fundet, blev han lagt i kunstig koma af lægerne på Odense Universitetshospital.

»Der er intet ændret i forhold til i går. Hans tilstand er stadig meget alvorlig og kritisk. Han er ikke stabil endnu,« fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Hans Jørgen Larsen, til bt.dk.

Fredag aften anholdt politiet tre unge mænd i 15-16 års alderen. De bliver fremstillet i grundlovsforhør i retten i Svendborg lørdag formiddag.

På nuværende tidspunkt kan vagtchefen ikke komme nærmere ind på, hvad der førte til anholdelsen af de tre, men han tilføjer, at de alle blev anholdt på deres bopæl.

Vicepolitikommissær Jack Liedecke fra Fyns Politi fortalte fredag til bt.dk, at politiet i forbindelse med undersøgelse på gerningsstedet fandt frem til vidner, der havde set tre unge af anden etnisk herkomst end dansk løbe fra stedet.

To af de anholdt kommer fra Vollsmose, mens den tredje bor et andet sted i Odense. De er i forvejen kendt af politiet. I første omgang sigtes de for røveri.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip