Hunden Bella blev fundet skudt og gennemtæsket: Nu er der endelig håb for hende

Skrevet af Lotte Sørensen

23/09/2014

Mest læste i dag

Pitbullen Bella var blevet gennemtæsket og skudt i brystet, da en familie i sommers fandt hende i en skov i den amerikanske stat Idaho. De kørte straks hunden til en dyrlæge, som hasteopererede Bella.

- Kuglen i hendes bryst var næsten umulig at få ud. Den havde sat sig fast i under hendes hals og tog lang tid at fjerne. Her opdagede man også, at Bella var blevet tæsket så slemt, at hun var blevet blind på hendes højre øje, siger Sarah Spier, der den sidste halvanden måneds tid har passet Bella, til Huffington Post.

- Oven i alt det her havde hun for nyligt født et kuld hvalpe, som aldrig er blevet fundet, fortæller hun.

Læs også: Chokerende video: Dyremishandlere morer sig med at hænge hund

Det var et mirakel, at Bella overhovedet overlevede. Men endnu mere fantastisk er det, at hendes tiltro til mennesker er intakt.

- Hun har kun kærlighed, når det kommer til mennesker, siger Sarah Spier.

Bella har også fundet melodien med Spiers anden pit bull, Bubba, der dog i første omgang var træt af at dele sin ejers opmærksomhed. De to er nu fine venner, tager lure sammen, nusser og "kysser" hinanden.

Ifølge Spier er Bella på ganske kort tid blevet enormt velopdragen og kærlig.

Læs også: TV: Se det rørende øjeblik, hvor kvinde genforenes med den hund, hun troede var brændt ihjel

Racen pit bull er dog en berygtet en af slagsen. Den er ulovlig i Danmark og flere amerikanske stater - men det er ingenlunde berettiget, mener Sarah Spier.

- Jeg vil gerne, at folk forstår, hvilken overlever Bella er. Hendes historie handler om styrke, håb og beslutsomhed. Jeg ville elske, hvis Bellas historie også kunne åbne folks hjerter og hjerner for racen. Jeg vil gøre alt, der står i min magt for at give denne lille pige det bedste liv. Der er en grund til, at hun kom ind i mit, siger Sarah Spier.