Hunden finder ud af, at den ikke kan blive adopteret – men se hans ansigtet, da det utænkelige sker

Mange mennesker har et tæt og kærligt forhold til hunde, men alligevel må en ikke ubetydelig del af de pelsklædte skabninger tage til takke med en tilværelse på et dyreinternat.

Her må dyrene drømme om den dag, hvor en ny ejermand tropper op på internatet for at adoptere et nyt familiemedlem.

For selv om de ansatte på dyreinternaterne gør alt for give de logerende og logrende hunde en værdig tilværelse, så er et 'rigtigt hjem' oftest at foretrække, hvis de firbenede væsener skal have den kærlig og respekt, de fortjerner at få.

Læs også: Motorcyklist ser et forladt bur ved vejen - øjnene som møder ham inden i, forandrer familiens liv for altid

Den lille pitbull March lod til at være i en optimistisk sindstilstand, da den ankom til et dyreinternat i byen Philadelphia i den amerikanske delstat Pennsylvania.

De frivillige hos ACCT Philly kunne ikke forstå, hvorfor ingen ønskede at få den lille charmetrold med hjem, men som dagene gik, blev hunden mere og mere ked af det.

Hvor den i starten løb rundt og jagtede sjov og ballade, så var det efter noget tid som om, at den opgav troen på det gode i tilværelsen.

Det så ellers lyst ud for March, da den var tæt på blive adopteret hjem til en ny familie, men aftalen faldt til jorden i sidste øjeblik. Det skriver Little Things

Det var som om, at hunden forstod den nedslående nyhed. 

Tilværelsen tog heldigvis en positiv drejning, da nyhedsjournalist Dawn Timmeney hørte den hjerteskærende historie om March, og hun valgte derfor at besøge internatet på den amerikanske østkyst.

Værten fra tv-kanalen Fox 29 tog et fotografi af hunden, da den fremstod allermest ulykkelig, og hun delte billedet på Facebook, hvor interessen for at adoptere March spredte sig som en steppebrand.

Det lykkedes på den måde at skaffe March et nyt hjem, og på fotoet her kan man se, at hundens glæde ikke var til at tage fejl af, da adoptionen blevet til en realitet.

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip