Hunden nægter at forlade skrigende pige, men så opdager mormor noget på poten, som chokerer hele familien

En amerikansk familie fra Florida er blevet betalt tilbage med en heltemodig gerning fra den schæferhund, som de for flere år adopterede fra et internat for hjemløse dyr. 

Den trofaste hund Haus valgte at beskytte syv-årige Molly DeLuca, da en klapperslange var ved at gå til angreb på familiens yngste medlem i en baghave i byen Tampa.

Her var pigen trængt op i en krog af slangen, da hunden trådte til og afværgede et angreb fra det benløse dyr med den dødbringende gift.

Artiklen fortsætter under billederne.

I kampens hede blev hunden bidt af slangen - en Eastern Diamondback klapperslanger, der tilhører den farligste af sin art i hele USA.

Derimod slap 7-årige Molly DeLuca uskadt fra mødet med det koldblodet dyr, og til Fox 13 forklarer pigens mor, at hunden stillede sig mellem det lille menneske og giftslagen.

- I det næste øjeblik så vi, at der var blod og at hunden haltede og hylede, siger Donya DeLuca og forklarer, at schæferhunden blev bidt tre gange af slangen.

Mængden af gift var så stor, at dyrelægen ikke ville give Haus to sprøjter med modgift – derimod modtog hunden behandlingen i et drop, der er en langvarig proces, der dog langsomt er ved at få bugt med det farlige stads fra dens krop.

Læs også: Døv mirakelhund tog en kugle for sin ejer - nu er den blev smidt ud hjemmefra

Nu står familien med en stor regning til dyrelægen, der vil have over 65.000 kroner for at behandle af den modige hund, men en indsamling på GoFundMe skal være med til at få løst det økonomiske problem.

Familien tog den hjemløse hund til sig, da de mistede deres gamle hund, og Haus  udviklede hurtigt et tæt bånd til børnene, hvilket den viste i sin beskyttelsen af den 7-årige pige.

Klapperslanger er normalt bange for mennesker – de angriber kun, hvis de føler sig truet eller presset op i et hjørne, skriver National Geographic.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip