Hunden var få øjeblikke fra at dø, da politibetjenten tog en drastisk beslutning

Det endte med at blive et spørgsmål om liv og død, da en ubetænksom bilejer tidligere på måneden efterlod sin hund i en aflåst og brandvarm bil i byen Alicante.

Solen bagende ned over den spanske by, hvor termometeret viste 37 grader, da en politibetjent tilfældigvis gik forbi den sølvgrå bil med den store hund på det ene passagersæde.

Vinduerne var lukkede, og klimaanlægget var slukket i bilen, mens ejeren lod til at være forsvundet som dug for den varme sol.

Den stakkels hund viste tegn på at besvime, og betjenten fandt derfor en megafon frem og begyndte at råbe i gaderne i et desperat forsøg på at finde frem til ejermanden.

Læs opså: Hunden sidder alene i bilen, da manden begynder at hamre på ruden med en stor sten

Ifølge The Dodo var hunden fanget i køretøjet i tre timer, før betjenten tog en dramatisk beslutning og smadrede en bilrude. 

Det kan derfor kaldes for et mirakel, at hunden stadig er i live. 

Knap var bilruden knust, før den sprang i armene på betjenten, der skar sig på nogle glasskår i forbindelse med redningsaktionen.

Med valkende skridt gik hunden hen på et skyggebelagt fortovet, hvor benene kollapsede under det stakkels dyr.

Den dyrevenlige betjent var hurtig til at få hældt noget vand i hunden, der nu meldes at være i god bedring på et lokalt dyreinternat.

Historien melder intet om, om ejeren nogensinde kom tilbage til sin bil – og om der nu venter vedkommende en passende straf for sin ubetænksomme handling. 

Se den dramatiske video her:

 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip