Hunden Wilbur forsøgte at hoppe over hegn: Blev spiddet på halvvejen

Av av av av. Det er næsten ikke til at bære at se billederne fra WBTV helt til ende, men der er en vigtig lektion i at gøre det – og det ender heldigvis godt.

Videoen viser, hvordan den lyse labrador Wilbur, havnede oven på et hegn – spiddet af ”spydene” på toppen af indhegningen.

Ejeren af hegnet og af Wilbur tror selv, at der ved et uheld har stået en bænk lidt for tæt på hegnet, som har gjort hunden overmodig og af en eller anden grund fået den til at springe (et egern eller en fugl er et godt bud).

Og dér hang han så, indtil ejeren kom hjem og tilkaldte lokale brandmænd i Gaston County i den amerikanske stat North Carolina.

Hunden gav ikke et kny fra sig, mens brandmændene klippede metalhegnet over med en farligt stor tang.

Heller ikke turen mod dyrlægen fik den til at pibe – og det var endda her, at hegnet faldt ud af kroppen ved et tilfælde.

Dyrlægerne er forundrede over, at der ikke skete mere, men heldigvis har hegnet hverken ramt organer eller andre vigtige kropsdele.

Wilbur er derfor trygt hjemme igen, hvor han kommer sig fint – og ejeren har i mellemtiden skyndt sig at dække de skarpe spyd til med en jernplade, så det ikke sker igen.

Hendes lektie lært er at undgå skarpe hegn og dyr i samme have fremover.

| WBTV Charlotte

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip