Hundepsykolog: Thor var ikke en god hund

På Hillerød Internat savner indehaver og dyrepsykolog Mads Jørgensen ikke schæferhunden Thor, som onsdag i sidste uge skulle have været aflivet.

Hunden var placeret i to måneder på internatet, efter den var blevet fjernet fra ejeren. Dyreelskere og dyreorganisationer i hele landet har de seneste uger kæmpet for Thors liv, men Mads Jørgensen har et lidt andet syn på den dødsdømte hund.

- Det bliver meget personligt... Men i mine øjne var han ikke en 'god hund'. Den havde ikke lyst til at indgå i dybere kontakt med os. Vi kunne gå tur med ham og servicere ham, men mere end tjenere blev vi ikke, selv om vi havde ham her i lang tid," siger Mads Jørgensen til lokalavisen.dk.

Han fortæller, at han ikke har set Thor bide dyr eller mennesker, da det ikke er muligt på internatet. Men at Thor gjorde udfald mod andre hunde, også hunde den kendte.

- Vi har aldrig løse hunde sammen herude. Men hvis vi gik forbi hans boks med en anden hund, reagerede han med at gø voldsomt og springe frem mod midtergangen. Det skete også, når vi var ude at gå tur med den, selvfølgelig i snor, fortæller Mads Jørgensen.

Tirsdag aften blev Thor bortført af politimanden Lars Bo Lomholt, som derved forhindrede, at hunden blev aflivet. Siden har Thor været holdt skjult på et ukendt sted.

 

Dagens Gossip