Hundredevis af sneryddere står klar med sneskovlen

Men rundt om hjørnet står en mindre hær på hundredevis af sneryddere parat til at tage fat.

Fordelt over hele landet fra vestjylland til østsjælland står private sneryddere parat til at rykke ud og hjælpe til med at skrabe sne, salte eller sprede grus. De er lokalt placeret rundt i landet og nemme at lave aftaler med.

Det er lovpligtigt at fjerne sne

I følge loven er man som husejer ansvarlig for at fortorv og indkørsel er ryddet for sne. Det skal være ryddet i tidsrummet mellem klokken syv morgen og ti aften! Men hvad gør man, når man ikke er hjemme eller måske ikke længere er i stand til at skovle sne på grund af det fysisk hårde arbejde?

Der findes allerede en række snerydningsfirmaer, men når sneen først er begyndt at vælte ned, kan det være svært for dem at følge med. Der kan være geografiske områder, som ikke dækkes af snerydningsfirmaerne eller måske er det svært at nå ud til et eller flere område, der er særlig hårdt ramte.

Disse firmaer kører som regel også med en månedlig abonnentspris, hvorfor det kan blive en dyr fornøjelse, hvis det ikke sneer. Derfor kan der være mange penge at spare ved at finde lokale sneryddere på Ahandyhand.dk, hvor flere hundrede privatpersoner er tilmeldt med speciale i snerydning, og som kan hyres alt efter vejrets gøren og laden.

Hvem har brug for hjælp?

Er man på ferie eller bor man ikke længere på husstanden, men er stadigvæk ejer? Er helbredet ikke hvad det har været og skal man have hjælp med elementernes efterladenskaber?

Så kan man kontakte en af de mange privatpersoner rundt om i landet og få hjælp til at få ryddet sne, gruset eller saltet - der er nemlig ingen undskyldning. Som grundejer har man ansvaret for at sikre, at indkørslen og fortovet er ryddet og saltet, så ingen glider og kommer til skade, hvis det er sne og iset.

Dagens Gossip