Hundrevis af hunde blev fjernet fra beboerne på en institution, men én af dem savnede sin ejer

Beboerne på det psykiatriske bosted Etchepare i Uruguay har længe haft hunde. Tidligere er der blevet fjernet omkring 60 hunde fra stedet, hvor de tilpassede hunde fik lov til at blive.

Men nu var de mange hunde altså blevet for meget for de ansatte, som ofte blev angrebet. En dommer beordrede således de mange hunde - over 100 - fjernet fra stedet, fortæller Life With Dogs.

Læs også: Det ligner, at han bare går med hunden - men kig lige en ekstra gang

Alle hundene blev fjernet mod beboernes vilje, men det skete i god ro og orden og de blev alle overført til forskellige dyreinternater, som skal finde nye hjem til de mange hunde. 

På nær én hund. 

Corbata (Slips, red.) er et gadekryds, som altid har boet på Etchepare med sin ejer. Da han blev fjernet fra stedet, så stak han efterfølgende af og begav sig ud på sit livs rejse. 

Corbata efter sin lange rejse.

Læs også: Gorilla er træt af dyrepassernes larm - men ingen havde forberedt sig på, hvad den ville gøre

Han gik nemlig de 60 km tilbage til Etchepare for at se sin ejer igen. Den lange tur over varm asfalt forbrændte hans poter, men han fortsatte ufortrødent indtil han blev modtaget med åbne ejer af sin ejer, som nok var noget overrasket over at se ham igen.

Den glædelige genforening varede dog kun nogle timer for Corbata til fjernet igen, men det var nogle timer fyldt med glæde og kvalitetstid. 

 

Følg Dagens Hunde for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip