Hurtig franskmand tager etape og førertrøje i Andalusien

I et decimeret hovedfelt på omkring 50 ryttere på 2. etape af Andalusien Rundt levede den franske sprinter Nacer Bouhanni (Cofidis) op til favoritværdigheden i massespurten.

Bouhanni trådte uimodståeligt frem i den relativt korte spurt, og Fabio Felline (Trek-Segafredo) og Ben Swift (Sky) på de følgende placeringer var ikke i nærheden af at kunne true Bouhanni.

Med etapesejren på den 186,3 kilometer lange etape til Cordoba overtog Bouhanni samtidig løbets førertrøje, men flere ryttere ligger i samme tid som franskmanden efter to massespurter.

Det var en overvejende flad etape, men små 30 kilometer fra mål lå en 6,6 kilometer lang kategori-3-stigning, som skabte en masse uro og en markant reduktion i hovedfeltet.

Et stort udbrud så ud til at kunne holde til mål, men godt fire kilometer fra målstregen blev de cirka 20 mand hentet, og i stedet stod spurten mellem 50 ryttere.

Alejandro Valverde (Movistar) åbnede spurten for sin holdkammerat Juan José Lobato, men han kom aldrig med i det afgørende ryk.

3. etape fredag strækker sig over 157,9 kilometer fra Monachil til Padul, og ruten byder igen ikke på de store bjergudfordringer.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip