Hus brændt ned efter teenagepiges overdosis

Ukendte gerningsmænd har natten til lørdag ifølge Fyns Politi sat ild til et hus i Flemløse på Fyn, hvor en 15-årig pige døde torsdag af en overdosis amfetamin.

- Vi arbejder ud fra en teori om, at branden er påsat, fordi der er anlagt et bål med noget gammelt brænde og et bildæk, siger vagtchef Jesper Fält ved Fyns Politi til Ritzau.

En nabo til huset vågnede, da hun så to meter høje flammer fra huset og kontaktede politiet klokken 04.32.

Der er på nuværende tidspunkt ikke nogle anholdte i sagen, og politiet er opmærksomme på, at lokale muligvis tager affære selv.

- Vi kan se på sociale medier, at der er en lynchstemning af en slags, og det holder vi lidt øje med, men vi har ikke umiddelbart nogle gerningsmænd i sigte, fortæller vagtchefen.

Den 15-årig pige fra Haarby-området døde torsdag, mens en 14-årig pige fra Glamsbjerg-egnen og husets ejer, en mand på 48 år, er indlagt på Odense Universitetshospital.

Det er den 48-årige, som vreden på de sociale medier er rettet imod.

Den 15-årige havde opholdt sig på en institution i Sydøstjylland, som hun havde forladt, og politiet fik et tip om, at hun opholdt sig i Flemløse.

- Da vi kommer til adressen, bliver der ikke åbnet, så vi må skaffe os adgang til huset, sagde vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi fredag.

- Vi kommer ind, og der finder vi den 15-årige død. Derudover er en 14-årig pige og husets ejer til stede, fortalte han.

- De er begge uklare og bliver kørt til Odense Universitetshospital. De er ikke i livsfare, og det har de heller ikke været, lød det.

Ifølge politiet tyder det foreløbig på, at den 15-årige pige og de øvrige i huset har indtaget amfetamin, og at de har taget en overdosis, men der kan også være tale om, at stoffet har været for stærkt.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip