Husker du babyen med det deforme hoved? Nu bliver forældrene mobbet groft på nettet

- Overtrætte og ærlige ord fra Jaxons far. Mens jeg skriver dette, sover min søn trygt i det andet rum. Han snorker, ligesom jeg gør, til de gentagne lyde af bølger fra hans bølgemaskine…

Sådan starter et indlæg på Brandon Buells væg, der beskriver oplevelserne oven på de seneste par dages omvæltninger.

Brittany og Brandon Buell stod for nyligt frem og fortalte historien om deres barn, der blev født med en sjælden hjernesygdom.

Læs også: Baby føde med deformt hoved kan ting, som lægerne ikke turde drømme om

Forældrene vidste, at sygdommen betød, at sønnen ville blive født med et deformt hoved. Trods den viden besluttede forældrene sig for at få barnet og undlade at få en abort. 

- Vi ville aldrig vælge at lege Gud i den situation… Vi forsikrede os, at Jaxon ikke var i smerte eller led, og eftersom svaret var nej til de spørgsmål, overvejede vi aldrig nogensinde at få en abort, skriver Brandon på sin facebookvæg.

Forældrene fejrede for nyligt Jaxons 1-års fødselsdag, trods alle odds. De klamrer sig til håbet om, at deres søn bliver op mod de 30 år, hvilket er set hos nogle tidligere patienter med samme lidelse. 

Brittany og Brandon er vant til at opleve fremmede menneskers blikke, stirren og hvisken, når de går ud med sønnen, men det overrasker alligevel faderen, hvor grumme kommentarerne er på de sociale medier, efter at parret er stået frem og har fortalt om deres sygdom.

Han har modtaget beskeder, hvor folk skriver, at han og konen er egoister, og at de burde have fået en abort. At deres søn lider, og at de som forældre er skyld i det. 

- Der er så mange ting ved Jaxon, vores familie, og hans historie, der er fuldstændigt misforstået. Det er overrumplende at høre og se andre folks meninger om vores baby, selvom de aldrig har mødt ham. At nogen mener, at de ved, hvordan han tænker, handler, føler og hvor meget han gør villigt og uvilligt, og hvordan han altid er i smerte, uddyber faderen.

Nogle af kommentarene handler ifølge faderen om, at parret er egoister, fordi de har en facebookside og en ’Go Fund Me’-side (en indsamling red.) til sønnen - en side, som Brandons kollega i øvrigt har oprettet til familiens sygehusregninger.

- Jeg vil aldrig forstå, hvordan det kan betegnes som egoistisk at vælge at få Jaxon og dermed give ham chancen for at leve. Hvordan er det at dræbe ham omgående et bedre alternativ, når ingen læge kunne give os en særlig grund til det?, spørger faderen kritikkerne i sit lange indlæg om forløbet.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Overdue and honest words from Jaxon’s Daddy… As I write this, my son is sleeping in the other room, comfortably,...

Posted by Brandon Buell on Saturday, September 26, 2015

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip