Husker du Biker-Jens? I dag laver han noget HELT andet

Skrevet af Sol Stoffregen

21/06/2016

Dagens topnyheder

Det er 13 år siden, Biker-Jens med det borgerlige navn Jens Romundstad blev sluppet løs på en ødet ø med sammen med en flok eventyrlystne danskere i den første sæson af tv-programmet “Robin Ekspeditionen”.

I dag er Jens 44 år og har droppet livet foran kameraet, som han ellers gjorde efter Robinson Ekspeditionen, hvor han optrådte som rejsevært på TVDanmark med programmer som “Biker Jens i USA”.    

Læs ogsåSanne Salomonsen har fået nok: Nu skifter hun navn

Siden da slog den rødhårede mand med passion for motorcykler sig ned på skolebænken og genenmførte en bachelor i HA Almen og en kandidat i HD-O fra CBS.

Og nu står der salgsdirektør i Fakta på hans visitkort. Det skriver BT.

- Mange er nysgerrige på om, og i så fald hvordan, min erfaring med tv har påvirket min senere karriere. Om det så har været positivt eller negativt, er nok sværere at fastsætte i dette tilfælde. Jeg selv mener, at det har påvirket positivt og negativt i nogenlunde samme omfang. Positivt, i forhold til at have fået mulighed for at udfolde mig kreativt. Jeg får ikke en 40-års krise, hvor jeg skal realisere mig selv med svæveflyvning, fysiske mål eller jordomsejling, forklarer Jens, der har været salgsdirektør hos Fakta siden 2013, til BT.

Læs også: Lisbeth Østergaards brutale weekend: Se billedet af hendes gennembankede krop

Som sagsdirektør har Biker-Jens ansvaret for 130 Faktabutikker på Sjælland og Bornholm - det er hans opgave at realisere butikkernes budgetter og strategier.

Sidste år blev Jens hyldet med den anerkendte pris ’CSR Peoples Prize 2015’, som gives til folk eller virksomheder i Danmark, der gør en ekstraordinær indsats for at udvise socialt ansvar over for både medarbejdere og lokalsamfund.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler: