Husker du den populære popsild Dido fra 00'erne? Sådan ser hun ud i dag

Den engelske sangerinde Dido debuterede i 1999 med albummet 'No Angel', og de melankolske poptoner blev hurtigt til lydspor på de danske pige- og teenageværelser, hvor der blev sunget med på de gedigne radiohits 'Thank You' og 'Here With Me'.

Populariteten voksede, da den amerikanske rapper Eminem i nummeret 'Stan' samplede en vokalbid af Florian Cloud de Bounevialle O'Malley Armstrong, hvilket er Didos borgerlige - og meget lange -  navn.

I 2003 udgav sangerinden fra den engelske hovedstad sin opfølger til den succesfulde debutplade, hvilket skete med albummet 'Life for Rent', hvor nummeret 'White Flag' kom i tung rationen på alverdens radiostationer.

Læs også: Husker du En Skør Skør Verden? Her er hele sandheden om det bizarre blad

De to cd'er var med til at forvandle sangerinden til en international stjerne, og Didos kønne ansigt var konstant at finde i MIX-blade og på MTV, men selv om men det tredje album, 'Safe Trip Home' fra 2008, fik fine anmeldelser, så endte udgivelsen med at stå i skyggen af bagkataloget.

Dido laver stadig musik, men er ikke længere tilknyttet pladeselskabet RCA Records, og derfor arbejder hun nu selvstændigt med at få indspillet og udgivet sit femte album.

Der er meget stille om den 44-årige sangerinde, og et kig på Didos Instragram-profil viser, at man skal tilbage til slutningen af 2013 for at se det seneste billede af popsilden.

På fotoet kan man se, at alderen ikke har sat sine tydelige spor i ansigtet på den blonde hitmager:

Se her musikvideoen til hittet 'Thank You', der er blevet afspillet over 51 millioner af gange: 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip