Husker du drengen, der lavede lektier i skæret fra McDonald's? Nu er der fantastisk nyt

Daniel Cabrera blev kendt verden over, efter at et billede af den filippinske dreng gik viralt på de sociale medier.

Billedet viste drengen, der insisterede på at lave lektier, på trods af at han manglede lys til at se sin opgave en sen aften – og på trods af, at han kun havde én blyant, fordi hans klassekammerat havde stjålet hans anden blyant.

Læs også: Hjemløse Daniel havde ingen lys til at lave sine lektier: Nu inspirerer han hele verden med dette

Daniel og drengens mor har tigget på gaden, siden de mistede både deres hjem og Daniels far, da familiens hus udbrændte.

Historien har rørt mange verden over, efter at en medicinstuderende lagde et billede af drengen op på de sociale medier, men nu er der godt nyt. 

Det seneste nye er, at opmærksomheden har medført, at Daniel nu aldrig mere skal lave lektier i lyset fra en fastfood-restaurant.

Siden billedet blev kendt er det strømmet ind med donationer, både penge og skoleudstyr, til drengen, som nu også har fået et stipendiat, der kan hjælpe ham hele vejen igennem til universitetet – hvis han selvfølgelig bliver ved med at læse på sine lektier.

Den 9-årige dreng har dog altid insisteret på at lave sine lektier, selvom andre af hans kammerater spiller fodbold efter skoletid, forklarer Daniels mor, Christina Espinoza, ifølge The Mirror.

Hun er meget overrasket og udtrykker sin store taknemmelighed over gaverne til flere medier.

- Han siger altid til mig, at "mor, jeg vil ikke blive ved med at være fattig", siger moderen. 

Daniel vil gerne være politimand, har han fortalt, og nu kan han opnå sin drøm, håber moderen. 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip