Husker du kræftsyge Magnus (aka Miv)?: Nu fortæller familien, hvordan donationerne skal bruges

Facebooksiden “Fighting for Magnus” (Miv) blev landskendt, da familien besluttede at bruge de sociale medier i et sidste håb om at redde deres otte-årige Magnus Andersen Eid.

Håbet var, at siden kunne indsamle nok penge til Magnus, så han kunne nå at få en behandling på Burzynski Clinic i Texas, efter at de danske læger opgav at hjælpe ham.

Læs også: Magnus klarede den ikke: Han døde i nat

Der blev da også indsamlet 1,6 millioner kroner, men Magnus afgik desværre ved døden i marts måned i år – inden alle pengene blev brugt.

I første omgang gav familien 180.000 kroner til at støtte en anden kræftramt dreng.

Læs også: Husker I kræftsyge Magnus? I dag flyver han mod livsvigtig behandling

Fratrukket de penge, familien nåede at bruge på Magnus’ behandling, er der nu 650.000 kroner tilbage, som familien holder en afstemning om, hvad skal gå til.

- Vi vil i løbet af den kommende uge lægge fire forslag til, hvad pengene skal bruges til, ud på Facebook-siden, hvor vi vil opfordre folk til at like det forslag, som de mener, skal støttes, siger farmor til Magnus, Inger Braae, til Horsens Folkeblad.

De fire muligheder, der lige nu stemmes om på Mivs facebookside er 1) Børnecancerfonden, 2)Børne Hjernecancer Fonden, 3) Burzynski Clinic og 4) forskning i cannabis som behandling af kræft.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip