Husker du parret, der havde sex på stranden? Nu får manden 2,5 års fængsel for det

Sagen om Jose Caballero og hans kæreste Elissa Alvarez gik tidligere på året verden rundt.

Parret blev hevet i retten, fordi de efter alt at dømme havde sex på en offentlig strand i Florida sidste juli. Parret konfronterene andre strandgæster, der gjorde indsigelser mod det 25 minutter lange optrin.

Til stede var familier og en dengang tre-årig pige, som overværede handlingen. Nogle af strandgæsterne blev så forargede, at de filmede optrinnet.

Læs også: 15 års fængsel for at have sex på stranden

Kritikere mente, at der blev gjort for meget ud af en lille sag, mens andre mente, at der måtte sættes et eksempel, når dommen faldt; andre gæster skulle med andre ord ikke få samme promiskuøse ide fremover ifølge dem.

Caballero har tidligere siddet i fængsel i otte år for narkosmugling, mens kæresten indtil nu ikke var kendt af politiet.

De risikerede 15 års fængsel, men strafen lyder nu på 2,5 års fængsel til Jose Caballero, mens kæresten bliver løsladt, fordi hun har siddet varetægtsfængslet i den tid, hendes straf ellers ville stå til at blive. Begge parter bliver registrerede sexforbrydere på lige fod med voldtægtsforbrydere og pædofile. Det skriver The Independent.

Hvad tænker du om dommen? Er straffen fair?

Dagens Gossip