Hustruen strutter: Filmdarling skal være far

Skrevet af admin

11/01/2016

Mest læste i dag

Eddie Redmayne indtager snart en helt ny rolle - på den private front.

Den Oscar-vindende "The Theory of Everything"-stjerne skal nemlig være far for første gang, når hans kone, pr-kvinden Hannah Bagshawe, føder parrets første fælles barn senere på året.

Der har længe været forlydender om den forstående familieforøgelse, men først til søndagens Golden Globe bekræftede Redmayne endelig den lykkelige begivenhed, og det skete endda live på den røde løber i et optaktsprogram inden selve uddelingen.

- Der er en baby på vej?, spurgte værten Ryan Seacrest parret, hvortil filmstjernen begejstret svarede:

- Det er sandt.

34-årige ridderslåede Redmayne har været gift med Bagshawe siden december 2014, og parret kunne derfor fejre deres bomuldsbryllup med en lille babyspire.

Redmayne kan ses i de danske biografer, når dramaet "Den danske pige" får premiere 4. februar. I filmen portrætterer Redmayne den danske kvinde Lili Elbe, der blev født som manden Einar Wegener, men blev den første identificerede person i verden til at få foretaget en kønsskifteoperation.

Redmaynes præstation nominerede ham til en Golden Globe-statuette, som dog gik til Leonardo DiCaprio for rollen i vildmarksdramaet "The Revenant".

"Den danske pige" blev indspillet flere steder i København, og man kan se traileren for den her: https://www.youtube.com/watch?v=d88APYIGkjk

/ritzau/FOKUS