Hvad skal det koste: FCN og FCK strides om billetprisen

Men i kampens optakt er der opstået uenigheder mellem de to klubber, som angiveligt ikke kan enes om entré-priserne til kampen. Det skriver Ekstra Bladet.

FC Københavns fans truer med at boykotte kampen, fordi prisen på billetten, som FC Nordsjælland har sat, er på 175 kroner, og det synes FCK-tilhængerne er alt for dyrt.

Samtidig offentliggjorde FC København i weekenden en aftale mellem dem og samtlige andre Superliga-klubber på nær FC Nordsjælland, der skulle sikre FC Københavns medrejsende fans lige vilkår til udekampene, herunder også på billetpriserne.

Men det problem genkender klubejer i FC Nordsjælland, Allan K. Pedersen, ikke.

- Som jeg ser det, så sammenligner de æbler og bananer. De sammenligner i min optik billetpriser med og uden gebyrer, og glemmer samtidig, at vi giver rabatter til unge helt op til 18 år, ligesom børn kommer gratis ind. Samtidig hævder FCK, at de har en aftale med 10 af 11 superligaklubber, og det ved jeg er direkte usandt. Jeg har talt med tre-fire klubber, som er i dialog med FCK, men som endnu ikke har truffet en aftale, så jeg synes, det er useriøst, siger Allan K. Pedersen til Ekstra Bladet.Han mener desuden, at FC Københavns utilfredshed er under lavmålet, og selvom et eventuelt FCK-boykot ville komme FC Nordsjællands egne fans til gode, så håber Allan K. Pedersen, at der også kommer til at vejre blå-hvide flag på Farum Park mandag aften.

- Jeg håber, de kommer. Vi er altid glade for at få besøg af FC København, siger han.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip