Hvad tænker heste på? Pige giver dig svaret for 200 kroner

Det kan være noget af en udfordring at blive klog på, hvad der foregår mellem ørerne på vores kæledyr. Men nu er der hjælp på vej til dig, der har brug for at få nysgerrigheden stillet.

15-årige Fie hævder nemlig at være i besiddelse af en helt særlig evne. Hun kan telepatere med dyr.

Noget, hun tidligere har gjort gratis. Nu kræver det imidlertid så meget af hendes tid, at hun føler, hun kan tage betaling for det.

SE OGSÅ: Fik bilen ridset: Læs James' Facebook-hilsen til gerningsmanden

- Jeg har lært at telepatere med dyr. Jeg har ingen kurser taget, men dette er heller ikke nødvendigt, da jeg kan det, og det er bekræftet. Jeg har telepateret med rigtig mange heste, hunde og få andre smådyr, og alle har været tilfredse. Jeg kan også tage kontakt til dyr, der er på den anden side.

Sådan skriver den 15-årige i et opslag på Facebook-siden ‘Salg af heste udstyr’.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Nu synes jeg, at jeg godt kan tage en lille sum penge for det, pga. det opsluger meget af min tid og energi.

Og det er både let og billigt at få skabt klarhed over, hvilke tanker, der går gennem hovederne på de firbenede. Man skal blot sende et billede af hestens krop og hoved - og 200 kroner. Herefter tager den 15-årige kontakt til dyret og stiller det maks fem spørgsmål. Det hele tager 15-30 minutter, fremgår det i opslaget.

Flere andre Facebook-brugere skriver, at 200 kroner er en billig pris, hvis man sammenligner det med priser hos 'healere. Dagens.dk har ikke været i kontakt med Fie.

SE OPSLAGET FRA FACEBOOK I FULD STØRRELSE HERUNDER:

Dagens Gossip