Hver anden villa bliver ikke solgt

Det er ikke let at komme af med sin bolig i øjeblikket, selv om prøver. Faktisk er det under halvdelen af de villaer, som forsvinder fra boligmarkedet, der er blevet solgt. Det viser en opgørelse fra Boliga over hushandler i andet halvår i 2012.

På landsplan er det 47,1 procent af husene, der bliver taget af mæglernes udbudsliste, som senere dukker op som solgt i Tinglysningsbogen. Resten bliver taget af markedet af andre grunde.

LÆS FLERE BOLIG ARTIKLER HER

Region Hovedstaden har bedst fat i køberne, og her bliver 54,6 procent af husene solgt - med Brøndby Kommune som topscorer med 72,5 procent af annoncerne, som bliver taget af nettet på grund af en underskrevet købsaftale.

Region Sjælland indtager den uattraktive bundplacering, for her er kun knap 43 procent af villaerne blevet solgt, når de forsvinder af listerne. Både i Kalundborg og Odsherred Kommune er tallet helt ned på 30 procent.

På landsplan er det dog Ærø Kommune, hvor færrest villaejere kan glæde sig over at have solgt boligen. Bare 21,2 procent af husene her bliver taget af nettet fordi de er solgt.

Klik her og se, hvor stor en del af villaerne i din kommune, som bliver solgt

Dagens Gossip