Hver dag går han 25 kilometer til sine to jobs - men så opdager en fremmed kvinde hans hemmelighed

Hver eneste dag gik en mand 25 kilometer for at møde på arbejde på sine to jobs.

6 timers vandren måtte han bruge på at komme frem og tilbage til fods.

Men det er nu fortid for den 25-årige amerikanske Kyle Bigler. Han mødte nemlig en kvinde, som skulle ændre hans liv, skriver det amerikanske medie Today.

Kvinden Joanna Griffiths stødte på Bigler tre gange i løbet af en dag, og hun opdagede derfor, at han nok ikke havde nogen bil trods lang vej til arbejdet.

Klokken halv otte om morgenen mødte hun ham, da hun fik sin sædvanlige morgenkaffe på restauranten Dunkin Donuts, hvor han arbejder.

Derefter så hun ham igen klokken halv fire, hvor han kom gående i vejsiden. Griffiths havde ikke tid til at stoppe og snakke med ham, for hun var selv på vej på arbejde.

Læs også: Hun stillede sig op foran klassen og afslørede en chokerende hemmelighed: Nu har hendes liv taget en vild drejning

Klokken kvart i elleve om aftenen stødte hun endnu engang ind i Bigler, som nu var i gang på sit andet arbejde hos fødevarekæden Taco Bell.

Da Griffiths fandt ud af, hvor hårdt den unge mand arbejdede (nogle gange 20 timers vagter), og hvor langt han måtte gå, tog hun et billede af ham og lagde på sociale medier med en bøn om, at folk ville donere til en bil.

Det viste sig at Bigler havde søgt arbejde omkring sit hjem, men på grund af indlæringsvanskeligheder og en taleforstyrrelse, ville ingen have ham.

Og da han ingen bil havde, måtte han gå til der, hvor han kunne få ansættelse.

Men blandt tusinder mennesker på nettet, var der blandt andet en bilforhandler, som fik øje på den arbejdsomme 25-åriges historie, og de ville gerne give en bil til den unge mand.

 

Kyle Bigler er meget rørt over hjælpen, men det han er mest begejstret over er, at han nu kan besøge sin søn, som bor 3,5 times kørsel væk.

Ham har han ikke set i snart et år.

Griffiths hylder den 25-årige på nettet.

- Jeg har aldrig mødt nogen med sådan en arbejdsmoral. Han går på trods af huller i skoene og siger, at han nogle gange ikke har råd til at spise.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip